Broilking Crown grillar, tillbehör, reservdelar

Broill King Crown är grillar som klarar både stort och smått till ett pris som står sig i konkurrensen; mycket grill för pengarna helt enkelt! En stor grillyta och porslinsemaljerad värmehylla för grillning till både fest och vardag. Grillugn med fantastisk värmeisolering, tillverkad av formgjuten aluminium som har lång hållbarhet och ger utmärkt värmeisolering.

GRILLUGN

Grillugnens konstruktion gör att grillen agerar lite som en varmluftsugn vilket ger en jämnare tillagning; värmen roterar runt maten. Och givetvis är det dubbla plåtar i locket för bästa värmeisolering. I den nedre delen av ugnen förångas köttsafter och fett, ångorna cirkulerar runt i grillugnen och ger maten maximal grillsmak.

GRILLGALLER

Unika vändbara grillgaller i gjutjärn med mycket bra värmeegenskaper, när de väl blivit varma behåller det värmen bättre än de flesta andra grillaller, ger distinkta grillränder och strålningsvärmen från dem bryner och stänger inne köttsaft och smak. De gjutna grillgallren är vändbara och har två olika sidor. Den ena sidan är spetsig för att skapa perfekta grillränder medan den andra är skårad och ger mer anliggningsyta för maten, samlar upp köttsafter som ger naturlig ösning och därmed ett saftigare resultat.